Slavonice Fest 2024

Letní filmový a hudební festival proběhne v renesančních Slavonicích a kouzelné Maříži už pojedenácté, od 31. července do 4. srpna.

Letošní festivalový program přinese opět „To nejlepší z léta, filmů a hudby“.

Přes 75 filmů z celého světa, 12 koncertů (Tata Bojs, N.O.H.A. The Stylists, PSH, Kalle, Zrní, Tony Ducháček a Garage, Ivan Hlas, František Skála a Třaskavá směs, Ester Kočičková, Klarinet Factory, Václav Koubek), mediální debata, setkání s filmovými tvůrci, program pro děti, výstavy umění a velká letní pohoda.
V renesenčnch Slavonicích na diváky čeká 6 kinosálů, Letní kino Cinestar na náměstí pod slavonickou věží a Kulturák Stage, na které se odehrají 4 velké večerní koncerty, v příhraniční vesničce Maříž pak kultovní hudební Stodola, která nabídně denně odpolední komornější dvojkoncert .

Díky spojení pestrého festivalového programu pro všechny generace s mimořádnými místy, na kterých se festival koná, a krásnou okolní přírodou představuje SLAVONICE FEST pět dní, na které celý rok nezapomenete!

 

Předprodej akeditací a rezervaci ubytování, které má festival k dispozici, spouštíme tradičně  začátkem května. Hudební program už je venku, filmový zveřejníme jako vždy krátce před festivalem. Sledujte aktualizace a novinky na našem facebooku i webu.

Těšíme se na vás!